Αποταμίευση μόνο για ταξίδια!

Είσαι νέα, εργαζόμενη, ζεις σε τρελούς ρυθμούς και έχεις ελάχιστα χρήματα για αποταμίευση; Αν δεν θες να αγοράσεις ένα ακόμα ζευγάρι ψηλά πέδιλα, επένδυσε σε ένα ταξίδι, που θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις…τον μισθό σου.

Όσο δεν έχεις όλες αυτές τις υποχρεώσεις, που θα αποκτήσεις αργότερα, ζήσε με όποιους ρυθμούς θέλεις και αγοράζοντας οτιδήποτε σου αρέσει. Όλα αυτά ,όχι όμως εις βάρος των αξέχαστων εμπειριών, που θα σου χαρίσει ένα ταξίδι. Άλλωστε, την ίδια στιγμή, που ξοδεύεις χρήματα σε μέρη του εξωτερικού, γίνεσαι πλουσιότερη!

Κάθε φορά, που προβληματίζεσαι για αν θα αγοράσεις ένα ή δυο φορέματα, πριν αγοράσεις και τα δύο, σκέψου πόσο όμορφο είναι το Παρίσι τα Χριστούγεννα ή το Κάπρι το καλοκαίρι. Όλες εμείς, που χαζεύουμε ατελείωτες ώρες τις βιτρίνες και φανταζόμαστε να φοράμε  υπέροχα πανάκριβα σύνολα, αφού ούτως ή άλλως δεν θα τα αγοράσουμε σύντομα, γιατί δεν παίρνουμε το πρώτο αεροπλάνο για Βαρκελώνη;

(Βέβαια, αν περιορίσεις το supermarket, αφήσεις απλήρωτους λογαριασμούς και συνεχίζεις να αγοράζεις όσα ρούχα επιθυμείς) , θα μπορέσεις να πας το ταξίδι που τόσο θέλεις)

YOGA with FRANKIE