Το χρωματιστό μολύβι που θα αναδείξει τα μάτια σου!

Τα χρωματιστά μολύβια είναι ο ιδανικός τρόπος να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και το μαύρο δεν φαντάζει πια η μοναδική μας επιλογή! Το σωστό χρώμα μπορεί να αναδείξει τα μάτια σου και να προσδώσει έναν χαρούμενο και παιχνιδιάρικο τόνο στο μακιγιάζ σου. Διάβασε παρακάτω για να δεις ποιες αποχρώσεις μολυβιών ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σου χρώμα ματιών!

brown-eyes

Τα καστανά μάτια ταιριάζουν με μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων liner, οπότε αν τα μάτια σου είναι καστανά οι επιλογές για σένα είναι είναι πολλές! Το navy blue και το τιρκουάζ, ωστόσο είναι που πραγματικά θα τονίσουν την ομορφιά των ζεστών σου καστανών ματιών!

2

Το Always Sharp waterproof Khol liner της SMASHBOX στην απόχρωση NAVY είναι ένα αδιάβροχο μολύβι-eyeliner που ξύνεται μόνο του κάθε φορά που γυρίζεις το καπάκι!

3

Το COLORSHOW eye pencil της Maybelline ν. 210 είναι ένα μολύβι ματιών για έντονη χρωματική απόδοση και απαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή!

green-eyes

Τα πράσινα μάτια φαίνονται απλώς υπέροχα με μωβ και δαμασκηνί αποχρώσεις!

3

Το technakohl liner της MAC στην απόχρωση IMAGE CONCIOUS είναι ένα μηχανικό μολύβι-eye liner με απαλή, κρεμώδη σύνθεση και απίστευτα έντονο χρώμα!

eye-color-blue-z-c-660x440

Τα μπλε μάτια αναδεικνύονται απίστευτα με μολύβια στο χρώμα του χαλκού και του θερμού καφέ!

5

Δοκίμασε το Crayon Gel Intense της Sephora στην απόχρωση no 2 Obscure Brown για μεγάλης διάρκειας αδιάβροχο μακιγιάζ και έντονο χρωματικό αποτέλεσμα!

honey

Τέλος αν έχεις μελί μάτια μπορείς να πειραματιστείς με βουργουνδί και σμαραγδί τόνους!

6

Το modern twist kajal liner της MAC στην απόχρωση new marine, είναι ένα μαλακό μολύβι-liner με απίστευτα ελκυστικό σμαραγδί χρώμα που θα τονίσει τα μελί σου μάτια!

 

Ζαχαρένια Κούρτη

YOGA with FRANKIE