Χρώματα κραγιόν….για τολμηρές!

Για σένα που δεν φοβάσαι να τραβήξεις τα βλέμματα και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής για όλους τους… σωστούς λόγους οι επιλογές για κραγιόν είναι πλέον πολλές. Δες παρακάτω ποια ασυνήθιστα χρώματα κραγιόν θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα statement look και θα αναδείξουν καλύτερα τα δικά σου μοναδικά χαρακτηριστικά!

2

Κίτρινο: Αυτό το φωτεινό χρώμα κραγιόν που μαγνητίζει τα βλέμματα αποτελεί μια σικάτη επιλογή που θα δείξει ακόμα καλύτερα όταν θα είσαι λίγο μαυρισμένη, οπότε μην διστάσεις να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Η πρότασή μας: MAC Wild extract lipstick

3

 

 

 

4

Πράσινο: Ακόμα πιο ασυνήθιστο απ’ το κίτρινο, το πράσινο κραγιόν είναι μια άκρως εντυπωσιακή και σαγηνευτική επιλογή που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σου. Η μυστηριώδης γοητεία του κολακεύει πολλούς και διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας.

Η πρότασή μας: MAC Deep With Envy Lipstick

 

5

 

6

Μπλε κραγιόν. Το βλέπουμε όλο και πιο πολύ στις συλλογές κάποιων από τα top make up brands, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια εξεζητημένη επιλογή για τις περισσότερες. Είτε σκούρο, είτε ανοιχτόχρωμο το μπλε κραγιόν προσδίδει σοφιστικέ γοητεία που είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη.

Η πρότασή μας: SMASHBOX, BE LEGENDARY LIPSTICK SKINNY JEANS

7

 

8

Άσπρο κραγιόν: Αυτό το άκρως εκκεντρικό χρώμα κραγιόν φέρνει κάτι μαζί του από τον απόηχο των φουτουριστικών 60s και θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πολύ πιο γεμάτα!

Η πρότασή μας: Mac Frosting lipstick

9

 

10

Μαύρο: Όχι ακριβώς ο,τι πιο ασυνήθιστο μιας και  το βλέπουμε στους πάγκους αρκετών εταιριών τα τελευταία χρόνια, το αισθησιακό μαύρο κραγιόν δεν παύει να αποτελεί μια σχετικά εξεζητημένη επιλογή για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στη σκοτεινή του γοητεία!

Η πρότασή μας3INA The Essential Lipstick 104

11

 

Ζαχαρένια Κούρτη

YOGA with FRANKIE