6 πράγματα που τα υγιή κορίτσια κάνουν πριν τις 7 π.μ.

Τι εννοείς δεν είσαι morning person;

Ακόμα κι αν δεν θα χαρακτήριζες ποτέ τον εαυτό σου «morning person», οι ώρες πριν ακόμα ξεκινήσει η μέρα είναι, στ’αλήθεια, πολύτιμες και μια πολύ καλή ευκαιρία για να φροντίσεις τον εαυτό σου, εν γένει.

Και παρακάτω θα ανακαλύψεις τα 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις πριν το ρολόι δείξει 7 το πρωί για να ξεκινήσεις τη μέρα όσο πιο δυνατά γίνεται.

1. Πιες ένα μεγάλο ποτήρι νερό

Οι ειδικοί συμφωνούν πως το νερό ενισχύει το μεταβολισμό σου και ενυδατώνει το σώμα σου. Φαντάσου δε, πόσο το χρειάζεσαι μετά από έναν καλό ύπνο. Θέσε έναν στόχο: Πίνε ένα μεγάλο ποτήρι νερό κάθε πρωί.

2. Φάε ένα υγιεινό πρωινό

Πριν παραπονεθείς πως δεν προλαβαίνεις να το ετοιμάσεις, σου προτείνουμε να κάνεις την προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ και να προγραμματίσεις τι θα φας  την επόμενη μέρα.

3. Άφησε για λίγο το κινητό

Με μοναδική εξαίρεση κάποιο σημαντικό μέιλ που περιμένεις, το κινητό σου δεν (πρέπει να) «χωρά» στην πρωινή σου ρουτίνα. Δώσε στον εαυτό σου μια ευκαιρία να βιώσει τη στιγμή χωρίς περισπασμούς. Τα notifications θα σε περιμένουν εκεί, όσες ώρες κι αν περάσουν.

4. Στρώσε το κρεβάτι σου

Το έχεις ακούσει αναρίθμητες φορές: Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε (μα κάθε πρωί). Οι pros συμφωνούν ότι αν ξεκινήσεις τη μέρα σου έχοντας ολοκληρώσει ήδη ένα μικρό task, τότε θα σου φανεί ευκολότερο να καταφέρεις πολλά περισσότερα πράγματα μέσα στη μέρα.

5. Κράτα 15-30 λεπτά μόνο για σένα

Για ό,τι σε ευχαριστεί, από το να ακούσεις μουσική μέχρι το να σχεδιάσεις κάτι. Do it today, do it now!

6. Έλα σε επαφή με κάποιον που αγαπάς

Είτε πρόκειται για τον σκύλο σου είτε για το σύντροφό σου, στείλε μήνυμα, πάρε τηλέφωνο, γράψε κάρτες. Υπενθύμισέ τους πόσο τους αγαπάς.

YOGA with FRANKIE