5 μέρη για το πρώτο ραντεβού

By the Glass 

Ένα από τα ομορφότερα wine bar της πόλης. Ατμοσφαιρικό, αλλά με μία ανάλαφρη διάθεση και με μία υπέροχη αυλή αν ο καιρός το επιτρέπει.  Το κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα μπορεί να σας έρθει σε ποτήρι των 25 ml για να δοκιμάσετε, 75 ml για να απολαύσετε και 150 ml για να ζαλιστείτε και λίγο. Τιμές προσιτές στα υπέροχα κρασιά και στα νόστιμα μεζεδάκια.

 

prwta-rantevou_675_2_371581_93543D

Ρουά Café

 Ρουά Café

Λίγα λεπτά μακριά από την Ακρόπολη το ατμοσφαιρικό  Ρουά Café διαθέτει όμορφο εσωτερικό αλλά και τραπεζάκια στη μικρή πλατεία έξω από το κατάστημα. Φεύγοντας , αναπόφευκτα θα περάσεις κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη και τη σούπερ ρομαντική  Διονυσίου Αρεοπαγίτου που ενδείκνυται, για να μη σου πω επιβάλλεται, για το ραντεβού σου.

 

prwta-rantevou_675_4_371583_3C1STT

Κρίκος

 Κρίκος

Κάπου ανάμεσα σε Κουκάκι και Πετράλωνα ο Κρίκος συνδυάζει δύο διαφορετικούς χώρους για όλα τα γούστα. Στη μία αίθουσα του θα βρεις τραπέζια, κόσμο και οινόμελα, ενώ στην άλλη παλιού τύπου καναπέδες, επιτραπέζια, βιβλιοθήκη και πιο ήσυχη ατμόσφαιρα. Η επιλογή δική σας.

 

prwta-rantevou_675_6_371585_E04V43

Soiree de Votanique

 Soiree de Votanique

Το Soiree παίζει ωραίες jazz funk μουσικές, έχει ποτά σε καλές τιμές και μια υπέροχη πετρόχτιστη αυλή. Στην ιδιαίτερη γειτονιά του Βοτανικού είναι ιδανικά τοποθετημένο, ώστε μετά να συνεχίσετε τη βόλτα σας στην urban γειτονιά.

prwta-rantevou_675_1_371580_40X130

Χάουζ

 Χάουζ

Ένα σχεδόν κρυφό στέκι, ενδείκνυται για μέρα (αλλά και νύχτα) με καλό καιρό ώστε να τιμήσετε τη σήμα-κατατεθέν-αυλή του. Είναι ανοιχτό από νωρίς για καφεδάκι, μέχρι πολύ αργά . Οι τιμές είναι οικονομικές και η αίσθηση έχει κάτι από ξέγνοιαστη καλοκαιρινή βραδιά στην αυλή. Το  βράδυ είναι ιδανικό για ραντεβού καθώς εκτός από τον όμορφο χώρο θα έχετε παρέα και τα αστέρια.

YOGA with FRANKIE