Δούκισσα Νομικού-Σάκης Τανιμανίδης: Τι είναι αυτές οι περίεργες φωτογραφίες στο Instagram τους;

Αν είσαι από εκείνους που χαζεύουν στο Instagram με τις ώρες, ίσως παρατήρησες ότι κάτι περίεργο συνέβη χθες με το λογαριασμό της Δούκισσα Νομικού και του Σάκη Τανιμανίδη. Αν δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, μισό λεπτό θα εξηγήσουμε.

Χθες λοιπόν, εκεί που κάναμε το καθιερωμένο απογευματικό scroll στο feed του Instagram παρατηρήσαμε ότι τόσο η @dutchesss_ όσο και ο@sakiswp είχαν ξαφνικά αντικατασταθεί από έναν περίεργο άνδρα στα posts τους.

Στην αρχή θεωρήσαμε ότι ίσως είναι κάποια πλάκα που ετοιμάζουν, κυρίως σχετικά με τον Σάκη, αφού όλοι γνωρίζουν ότι έχει αρκετό χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όμως αυτό που σκέφτηκαν όλοι στη συνέχεια είναι ότι ίσως έπεσαν θύματα hacking. Δεν είναι και πολύ δύσκολο αν το καλοσκεφτείς να «χακάρει» κάποιος το λογαριασμό σου/της/του είτε πρόκειται για social media, είτε για κάποιον τραπεζικό λογαριασμό.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Αν δεν έχεις πέσει ήδη και εσύ θύμα των hackers, σίγουρα έχεις ακούσει ή έχεις κάποιον φίλο/γνωστό που κάπου, κάπως, κάποτε την «πάτησε» με κάποιον ιό.

Στο θέμα μας όμως και ας δούμε τι πραγματικά συνέβη με τους λογαριασμούς της Δούκισσας και του Σάκη.  Όπως λοιπόν μάθαμε σήμερα, τελικά δε συνέβη τίποτα κακό. Αντιθέτως.

Πρόκειται για μια ενέργεια της COSMOTE, η οποία με αυτό τον έξυπνο τρόπο, θέλει να μας ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν σερφάρουμε ή κάνουμε άλλες συναλλαγές από το κινητό μας. Γιατί όσο κι αν έχουμε συνδυάσει το hacking με τους υπολογιστές, τα κινητά μας είναι εξίσου ευάλωτα.

Δες το βίντεο για να μάθεις περισσότερα:

ΠΗΓΗ: http://www.missbloom.gr

YOGA with FRANKIE