Οι αποκαλύψεις στον Σρόιτερ για τον ξυλοδαρμό από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, το απόγευμα της Δευτέρας.

 

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά τον σάλο που προκλήθηκε, όταν κατέθεσε μήνυση εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό.

Αφού περιέγραψε για ακόμα μία φορά τα όσα ισχυρίζεται για το περιστατικό με τον γνωστό ηθοποιό, ο άνκορμαν του Alpha τη ρώτησε αν με μία συγγνώμη θα μπορούσε να δωθεί τέλος στη διαμάχη τους. «Έχει περάσει ο χρόνο για τη συγγνώμη. Αν ο άνθρωπος αυτός είχε μετανιώσει για αυτό που έκανε, θα με είχε πάρει ένα τηλέφωνο. Αν το έκανε σε εμένα, θα το ξανακάνει. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω έτσι» απάντησε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

Η ίδια εξήγησε πως παρόλο που έχει ανάγκη τη δουλειά της για βιοποριστικούς λόγους, η επιχείρηση θα κρίνει αν θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση στο θεάτρο «Χυτήριο». «Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε. Είμαι με μώλωπες, είμαι σε σοκ. Μου είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να τον αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο, πόσω μάλλον να παίξω μαζί του και να κάνουμε και κάποιες κοινές σκηνές που περιέχουν φιλιά κλπ».

Από όσα δήλωσε η Σοφία Παυλίδου η μεταξύ τους διαμάχη έχει πάρει ήδη τη νομική οδό και εκεί θα υπάρξει και η συνέχεια.

ΠΗΓΗ: http://www.yupiii.gr

YOGA with FRANKIE