5 κινηματογραφικά ζευγάρια-προτυπα που αγαπάμε και… ζηλεύουμε!

Γράφει η Δήμητρα Σταυροπούλου

Έχουν την τέλεια σχέση, ταιριάζουν 100% και δεν μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλο. Ή έχουν την πιο θυελώδη σχέση, τσακώνονται συνέχεια και τα βρίσκουν αμέσως γιατί αγαπιούνται-και πάλι, ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλο. Αυτό που τους ενώνει είναι πάθος, έρωτας, αγάπη.

Μπορεί να περνούν τα πάνδεινα αλλά στο τέλος η αγάπη τους νικά τα πάντα και δεν μπορεί να τους χωρίσει ούτε ο θάνατος.

Είναι αυτά τα ζευγάρια που αγαπάς να βλέπεις μαζί, αλλά ταυτόχρονα τα ζηλεύεις λιγάκι…

*Σνιφ* Πού είναι η δική σου θυελώδης σχέση έρωτα και πάθους;

Τα ζευγάρια-πρότυπα:

(Προσοχή: ακολουθούν άκρως ρομαντικές εικόνες)

    1. Noah & Allie: Έχεις ρίξει το κλάμα της ζωής σου με την ιστορία τους και θύμωσες με το σύμπαν ολόκληρο όταν χώρισαν (ασχέτως που τελικά τα ξαναβρήκαν και έζησαν μια υπερτέλεια ζωή μέχρι το τέλος της ζωής τους, το οποίο υπήρξε το πιο συγκλονιστικό και ρομαντικό πράγμα που έχεις δει! (Notebook)

1

    1. Jack & Rose: Δε θα μπορούσα να αφήσω αυτό ζευγάρι έξω από τη λίστα. Γνωρίστηκαν πάνω στον Τιτενικό και κατάφεραν να ερωτευτούν με τόσο παράφορο τρόπο που θα πέθαινε ο ένας για τον άλλο (αχ!) Μπορεί ο θάνατος να τους χώρισε, αλλά η γλυκύτατη Rose ποτέ δεν ξέχασε τον Jack της. (Titanic)

2

    1. Landon & Jamie: Εκείνος είναι το «κακό παιδί» κι εκείνη η μαζεμένη κοπέλα που αναλαμβάνει να του κάνει μαθήματα. Φυσικά και ερωτεύονται, φυσικά και η σχέση τους έχει προβλήματα γιατί αυτή είναι άρρωστη και για άλλη μια φορά ο θάνατος μπαίνει εμπόδιο σε αυτή τη σχέση ζωής. (A Walk to Remember)

3e93e1eb80f9f74cf2d0b79f12fe7a6f

    1. Lou & Will: Άλλη μια συγκινητική ιστορία αγάπης. Εκείνος τη γνώρισε και την αντιπάθησε, εκείνη είχε ανάγκη χρήματα και δέχτηκε να τον προσέχει. Και κάπως έτσι ερωτεύεται ο ένας τον άλλο και γίνεται ανάγκη του ενός να βρίσκεται με τον άλλο. Ακόμη κι αν αυτή η ιστορία δεν έχει το τέλος που θα έπρεπε, θα θέλαμε όλοι να βιώσουμε τόσο δυνατά αισθήματα… (Me before you)

4

  1. Holly & Jerry: Αυτούς ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τους χωρίσει! Εκείνος φρόντισε να τη βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή της μακριά του κι εκείνη κατάφερε να τον κρατήσει λίγο ακόμα κοντά της, ακόμη και μέσα από τα γράμματά του! (P.S. I love you)

5

YOGA with FRANKIE