6 λεπτομέρειες που δε θα προσέξει όταν κάνετε σεξ για πρώτη φορά

Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει η γνωριμία σας στο επόμενο στάδιο και όπως κάθε κλασσική γυναίκα σκέφτεσαι διάφορα πριν κάνετε το…επόμενο βήμα.Ποια είναι τα πράγματα για τα οποία εκείνος αδιαφορεί κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία όμως εσένα σε αγχώνουν όσο τίποτα άλλο; Αν δεν ξέρεις την απάντηση, δώσε βάση στα παρακάτω και σύντομα θα μάθεις πράγματα τα οποία θα σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης για αυτό το θέμα.

1. Η μυρωδιά: Είτε μυρίζει σαν ανοιξιάτικο λιβάδι στο οποίο τρέχουν νεράιδες, είτε έχει μια πιο γνώριμη-και φυσιολογική εσάνς-του είναι παντελώς αδιάφορο. Εκείνος σεξ θα κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Δεν είπαμε να έχεις και δύο μέρες να κάνεις μπάνιο, αλλά και η υπερβολή είναι κάτι το οποίο γενικά δεν αρέσει. Και αγχώνει. Και δεν υπάρχει λόγος.

2. Tι είναι αυτός ο ήχος; Α είναι ο κόλπος σου. Ακόμα να τον συνηθίσεις; Εκτός πια αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις σεξ. Διαφορετικά δε βλέπω το λόγο να άγχεσαι για τις ηχητικές παρεμβάσεις. Εκείνος πάντως αδιαφορεί.

3. Η γειτονιά στο πόδι: Γενικά το αν φωνάζεις ή όχι τους είναι αδιάφορο. Παρόλα αυτά, βάλε τον αναστεναγμό στο παιχνίδι, γιατί δίνει μια έξτρα τσαχπινιά. PS: Το μπινελίκι πολλοί εμίσησαν, ο άντρας που κάνει σεξ… ποτέ!

4. Και περί τρίχας: Θα κάνεις σεξ και δεν έχεις προλάβει να λουστείς; So what;;; Δεν εννοώ φυσικά το λάδι στα μαλλιά σου να αρκεί για… τηγανιά πατάτες, αλλά σε περίπτωση που λούστηκες την προηγούμενη μέρα, και απλά δεν προλαβαίνεις να ξαναλουστείς, ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

5. Οι οδηγίες: Δεν υπάρχει άντρας φυσιολογικός, στον οποίο δίνεις οδηγίες και ξενερώνει. Σε περίπτωση που όντως συμβεί κάτι τέτοιο, φύγε μακριά. Το παιδί δεν είναι καλά στα μυαλά του.

6. Ας πάμε στο στοματικό: Είναι και κάποιες φορές, που δεν έχεις όρεξη να του κάνεις στοματικό. Ε και; Δε θα σε σκοτώσει ξέρεις. Εξάλλου έπειτα από ένα burger και πατάτες, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

YOGA with FRANKIE