Νew sexy entry… στο Survivor

Όπως θα είδες και εσύ μια ισχυρή τονωτική ένεση έγινε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε του έξι νέους παίκτες  που συμμετέχουν πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης.

4

Τρεις παίκτες βρίσκονται στην ομάδα των «Διασήμων» και τρεις σε αυτή των «Μαχητών».

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν αυτή που διάλεξε πρώτη τους παίχτες με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει την τελική απόφαση για λογαριασμό της ομάδας της που κέρδισε. Σε αυτούς που άφησε εκτός ήταν και η παίκτρια που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση.

2

Ο λόγος για την καλλονή Φελίσια Λαπάτη η οποία από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο κέρδισε τα βλέμματα όλων. Η νεαρή δημοσιογράφος, έμοιαζε ακόμα πιο σέξι με το Under Armour σορτσάκι που επέλεξε, το οποίο αγκάλιαζε τις καμπύλες της, αναδεικνύοντας τον πιο σέξι εαυτό της. Η εμφάνιση της έβαλε φωτιά και στο twitter αφού τα σχόλια έπεσαν βροχή από την πρώτη της παρουσίαση στο παιχνίδι.

φελιψια

Τώρα μας μένει να δούμε πως θα τα πάει η  Φελίσια με τα απαιτητικά αγωνίσματα, θα αναγκαστεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα, έχοντας δίπλα της τον καλύτερο σύμμαχο… που δεν είναι άλλος από την Under Armour!

Γιατί οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, βλέπε μία κρύο μια ζέστη, άλλα και τα δύσκολα αγωνίσματα απαιτούν, ρουχισμό εξαιρετικής ποιότητας. Η  Under Armour όμως, εκτός από την καλύτερη ποιότητα, έχει καταφέρει και οι συλλογές της να  θεωρούνται από τις πιο stylish. Για αυτό και τα πιο σέξι κορίτσια την επιλέγουν άλλωστε!

Καλή η άνεση και η προστασία αλλά girls will be girls και πάντα θα θέλουν να είναι όμορφες και περιποιημένες,  ακόμα και χωρίς σαπούνι και νερό για δύο μήνες!

Η καλύτερη συλλογή είναι εδώ και μπορεί να γίνει δικιά σου… you will love this!

YOGA with FRANKIE