Αυτό το καλοκαίρι χρειάζεσαι ένα μόνο πράγμα

Είναι καλοκαίρι, ο ήλιος καίει, πίνεις το τρίτο mojito, φοράς το μαγιό σού [από το πρωί μέχρι το βράδυ] το οποίο αναμφισβήτητα είναι Banana Moon®, το κινητό στο mute, αλλά φυσικά ανεβάζεις story στο instagram. Το μαγευτικό αυτό σκηνικό μπορεί να σου φαίνεται πολύ μακρινό αλλά δεν είναι!

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι μόλις μια ανάσα μακριά. Το νιώθεις στο δροσερό αεράκι, στις βιτρίνες με τα πρώτα καλοκαιρινά ρούχα, και στο παγωτό χωνάκι που απόλαυσες χθες.

1

Ήδη, άρχισες να ψάχνεις τους πιο hot προορισμούς, δύσκολη απόφαση, καθώς η Ελλάδα το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο όμορφη.

Βλέπεις, αυτή η εποχή της ταιριάζει περισσότερο από όλες και εκείνη φοράει τα καλοκαιρινά της και την υποδέχεται πιο όμορφη, πιο ζεστή και  πιο φιλόξενη από ποτέ!

Και για να σε βρει και εσένα πιο  σέξι από ποτέ, καλό θα είναι το βασικό καλοκαιρινό κομμάτι, το οποίο δεν είναι άλλο από το μαγιό, να είναι… Hot As Hell!

magio

Και τα πιο hot μαγιό της σεζόν δεν είναι άλλα από τα μοναδικά  Banana Moon®,  τα όποια θα γεμίσουν, και φέτος, τις παραλίες  με ζωντανά χρώματα, έντονα prints και κυρίως sexy διάθεση!

Η νέα κολεξιόν του μοναδικού beach lifestyle brand είναι εδώ, για να αναδείξει με μοναδικό τρόπο την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και κάντο δικό σου… because every day is one step closer to summer!

Και όπως σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει τα μαγιό του πιο trendy beach brand, δεν θα είναι μόνο δικά σου φέτος, αφού συντροφεύουν και τους παίκτες  του Survivor σε κάθε τους στιγμή στο παιχνίδι γιατί… Life is better at the beach!

YOGA with FRANKIE