Για όσες ψάχνουν κάτι το διαφορετικό – ήρθε ο μισός κότσος!

Ο μισός κότσος είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει!

Ο μισός κότσος είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει! Απευθυνόμενο κυρίως σε γυναίκες, οι οποίες είτε δεν θέλουν να πιάσουν τα μαλλιά τους αλογοουρά, είτε δεν θέλουν να τα αφήσουν τελείως κάτω, ο μισός κότσος είναι μια ιδέα που θα λατρέψετε.

Τα παρακάτω βήματα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το νεανικό και ανάλαφρο χτένισμα..

1: Λούστε τα μαλλιά σας και βάλτε conditioner για να είναι πιο μαλακά και εύκολα στο χτένισμα.

2: Τυλίξτε τα μαλλιά με μια πετσέτα και περιμένετε να στεγνώσουν λίγο, αφήνοντάς τα νωπά. Μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας στεγνώνοντας τα με την πετσέτα, αποφεύγοντας έτσι τη φθορά και τη δημιουργία ψαλίδας.

3: Στεγνώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και με τη βοήθεια μιας στρογγυλής βούρτσας. Ξεκινώντας από ψηλά, φτάνοντας περίπου στα τελευταία 2,5-5 εκ. των μαλλιών, περιστρέψτε τη βούρτσα για να γυρίσετε τις άκρες προς τα έξω και τοποθετήστε το πιστολάκι κάτω από αυτές.

4: Χρησιμοποιήστε μια επίπεδη βούρτσα για να μαζέψετε περίπου το ένα τρίτο των μαλλιών σας σε αλογοουρά. Κρατήστε με το ένα χέρι την αλογοουρά και με το άλλο προσπαθήστε να λειάνετε την επιφάνεια των υπόλοιπων μαλλιών μπροστά και στο πλάι του κεφαλιού, ώστε να φαίνονται απαλά. Όταν βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι λεία, πιάστε την αλογοουρά με ένα απλό λαστιχάκι.

hbz-half-bun-kate-middleton-lg

hbz-half-hair-bun-candice-getty-lg

hbz-half-hair-bun-julianne-hough-fameflynet-lg

hbz-half-hair-bun-sienna-miller-fameflynet-lg

GALLERY

YOGA with FRANKIE