Η καλύτερη Playlist για να συνοδεύσει τη γυμναστική σου!

Πήρες την μεγάλη απόφαση να πας στο γυμναστήριο.

Προμηθεύτηκες τα καλύτερα αθλητικά ρούχα, τα οποία δεν είναι άλλα από τα  Under Armour® . Γιατί, εκτός το ότι διαθέτει  την  καλύτερη ποιότητα στην αθλητική ενδυμασία  η  Under Armour®  σου προσφέρει και τις πιο fashion επιλογές.

Εντάξει, σημαντική είναι και η άσκηση, αλλά… χωρίς στυλ, δεν μπορείς να πας ούτε στο γυμναστήριο.

Είσαι λοιπόν έτοιμη  να λιώσεις το κολάν της  Under Armour® , πάνω στον διάδρομο αλλά χωρίς τη σωστή playlist, δεν θα βγάλεις ούτε το πρώτο χιλιόμετρο.

Γιατί… υπάρχουν τραγούδια που σε βοηθούν να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, τραγούδια που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τα κλάματα ή… και τα γέλια. Ήρθε όμως ο καιρός να μάθεις και τα τραγούδια που θα σε κάνουν «το κορμί».

Ρίξε μια ματιά γύρω σου στο γυμναστήριο. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι φορούν ακουστικά δείχνουν πιο ζωηροί, ευδιάθετοι και με ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αντίθετα, οι υπόλοιποι τα παρατούν πιο εύκολα και δείχνουν πιο αφηρημένοι και κουρασμένοι. Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι ακούγοντας μουσική ήδη στο αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή, ενισχύεις το κίνητρο για να γυμναστείς περισσότερο. Ενώ κατά τη διάρκεια της άσκησης αυξάνει την απόδοση σε όλα τα στάδια της προπόνησης.

under

Τσέκαρε τη λίστα με τα πιο hot κομμάτια αυτή τη στιγμή!

  1. «Lemon,» N.E.R.D and Rihanna
  2. «All The Stars,» Kendrick Lamar and SZA
  3. «Finesse,» Bruno Mars feat. Cardi B
  4. «Havana,» Camila Cabello
  5. «End Game,» Taylor Swift feat. Ed Sheeran
  6. «IDGAF,» Dua Lipa
  7. «My My My!» Troye Sivan
  8. «Bartier Cardi,» Cardi B feat. 21 Savage
  9. «Ric Flair Drip (& Metro Boomin),» Offset
  10. «This Is Why We Can’t Have Nice Things,» Taylor Swift
YOGA with FRANKIE