Και Μαχητές και σέξι…

Οι μαχητές του φετινού Survivor ξεχωρίζουν για την μαχητικότητα τους, (όπως φανερώνει και το όνομα τους εξάλλου), την ετοιμότητα και φυσικά, την κορμοστασιά τους.

Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει τα καλογυμνασμένα αγόρια και κορίτσια που μάχονται και κυλιούνται στις  λάσπες, μέρα-νύχτα, ήδη οι περισσότεροι έχουν αποκτήσει fun club με φανατικούς θαυμαστέ (φαντάσου τι έχει να γίνει μετά).

Η ομάδα των μαχητών διακρίνεται εκτός των άλλων, για την τεράστια αντοχή και υπομονή. Φυσικά, αν κάνεις μια βόλτα από τα Ιnstagram των νεαρών κοριτσιών και αγοριών θα δεις ότι η πειθαρχία όλων οφείλεται στην γυμναστική,γιατί για όλους,  η γυμναστική είναι τρόπος ζωής, ξέρεις #gym#mylife#eathealthy#livehealthy#stayfit…

survivor

 

Αλλά, για να παραμένεις #healthy και στον Άγιο Δομίνικο θα χρειαστείς και κάτι άλλο εκτός από την καρύδα, θα χρειαστείς και ρούχα.  Και όταν λέμε ρούχα στο Survivor, εννοούμε, μαγιό, σορτς και άλλα τέτοια ανάλαφρα. Οι  δυσμενείς καιρικές συνθήκες, βλέπε μία κρύο μια ζέστη, άλλα και τα δύσκολα αγωνίσματα απαιτούν ρουχισμό εξαιρετικής ποιότητας.

Οι μαχητές πάντως  έχουν βρει τον πιο κατάλληλο σύμμαχο σε αυτή τους την περιπέτεια,  και  αυτός δεν είναι άλλος από την PUMA, η οποία με την άριστη ποιότητα του αθλητικού της εξοπλισμού και με δεκάδες χρόνια εμπειρίας στο χώρο βρίσκεται δίπλα τους για να στηρίξει την προσπάθεια και να ενισχύσει τις επιδόσεις τους. Με τέτοιους συμμάχους οι ΜΑ-XΗ-ΤΕΣ (φωνάζω δυνατά!) δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα από την νίκη!

Και… επειδή ξέρω ότι ζήλεψες όλα τα ρούχα και τα θέλεις για το γυμναστήριο, μπες εδώ, πάρτα όλα και #stayalive!

survivor3

 

 

YOGA with FRANKIE