Όλγα Φαρμάκη… το sexy icon που μετατράπηκε σε survivor icon

Η Όλγα Φαρμάκη, αναμφισβήτητα αποτελεί την έκπληξη του φετινού Survivor, πολλοί μπορεί να πίστευαν ότι ο ρόλος της στο παιχνίδι θα ήταν λίγο πολύ διακοσμητικός, όμως η Όλγα διέψευσε πανηγυρικά τους επικριτές της , φέρνοντας στην ομάδα της τη μια νίκη μετά την άλλη, «υποχρεώνοντας», έτσι, το Twitter να την αποθεώνει για τις επιδόσεις της.

Η Όλγα Φαρμάκη, γνωστή για το sexy παρελθόν της (οι άντρες ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν εκείνα τα εξώφυλλα), στο Survivor μας παρουσιάστηκε ως fashion blogger –επιχειρηματίας.  

olga

Πάντως αν είσαι ένας από τους 247 χιλ. ακολούθους της  στο Ιnstagram θα έχεις παρατηρήσει και εσύ τη μετάλλαξη του μοντέλου, από μια bimbo σε μια αφοσιωμένη blogger…

Και ως μια σύγχρονη influencer, που σέβεται τον εαυτό της, η Όλγα δεν θα μπορούσε να μην παραμένει stylish ακόμα και εκεί στην μακρινή Καραϊβική.

Μπορεί οι επιλογές στην παράλια να είναι περιορισμένες, βλέπε σορτς, μαγιό, πετσέτα, όμως αν έχεις στιλ, χάρη και Under Armour® δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Εμείς σου βρήκαμε τι φοράει η Φαρμάκη, να τα βρεις, να τα πάρεις  και να τα βάλεις για να μη στάξουν οι κακές οι γλώσσες το φαρμάκι.

Μπες και δες:

farmaki

Μπλούζα Κοντομάνικη Under Armour Tech Twist Τιμή: 23,98€

Shot008

 

farmaki

                              Σορτς Under Armour Fly By Τιμή: 24,28€ 

sorts-olga

 

YOGA with FRANKIE