Πας γυμναστήριο; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου

Τέρμα τα ψέματα… το καλοκαίρι βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά μας.

Και επειδή  η πρώτη εμφάνιση στην παραλία δεν αργεί, καλό θα ήταν να κάνεις αυτή την επίσκεψη στο γυμναστήριο που εδώ και τόσο καιρό αναβάλλεις.

Και για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη σου έχουμε έτοιμη την λίστα με όλα όσα θα χρειαστείς να έχει μαζί σου  ώστε το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι… τους κοιλιακούς σου.

The right clothes

Η επιλογή του σωστού ρούχου είναι αυτή που θα σου δώσει την άνεση να εκτελέσεις τις ασκήσεις με μεγαλύτερη ευκολία.  Η PUMA είναι η ιδανική επιλογή.

Γιατί, εκτός το ότι αποτελεί την επιλογή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου η PUMA προσφέρει και τον καλύτερο αθλητικό ρουχισμό και τεχνικό εξοπλισμό υψηλών επιδόσεων για όλα τα είδη γυμναστικής.

Τα κατάλληλα παπούτσια

Τα σωστά παπούτσια, μαζί με τα σωστά ρούχα, αποτελούν το Α και το Ω όλως όσων θα χρειαστείς για την μεγάλη ώρα!

Εάν ασχολείσαι εντατικά με τα βάρη, ίσως είναι προτιμότερο να επιλέξεις τα αντίστοιχα παπούτσια σε σχέση με το αν περνούσες την περισσότερη ώρα τρέχοντας στον διάδρομο.

Πάντως, ό,τι και αν προτιμήσεις, στις συλλογές της PUMA θα βρεις το κατάλληλο αθλητικό παπούτσι για σένα που θα σου παρέχει την κατάλληλη στήριξη και θα σε βοηθήσει στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.

Stay Hydrated

Θα πήγαινες στη μάχη χωρίς το όπλο σου; Σωστά κατάλαβες… δεν γίνεται να πας στο γυμναστήριο χωρίς ένα παγούρι στη τσάντα σου, στο οποίο θα έχεις νερό ή τα ισοτονικά υγρά για μετά την προπόνηση ή κατά τη διάρκειά  της.

Πετσέτα

Η υγιεινή θα πρέπει να είναι πάνω από όλα ακόμα και στο γυμναστήριο. Ο ιδρώτας είναι φυσικό επόμενο μια έντονης σωματικής άσκησής για αυτό το λόγο, πρέπει πάντα να έχεις στη τσάντα σου μία ή και δύο πετσέτες. Μία για να σκουπίζεις τον ιδρώτα, που είναι φυσιολογικό να είναι αρκετός από τη στιγμή που γυμνάζεσαι, και μία για να την ακουμπάς στον πάγκο κατά τη διάρκεια της άσκησή σου.

Music power

Η μουσική μπορεί από τη μία να σε χαλαρώνει και από την άλλη να σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις πιο έντονα. Και όταν αναφερόμαστε στο γυμναστήριο, τότε χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω για να καταφέρεις να ολοκληρώσεις το σετ των ασκήσεων σου. Οπότε, φτιάξε την πιο δυνατή λίστα σου, πέρασε τη στο αγαπημένο σου MP3 ή κινητό και με το που ξεκινήσεις την άσκηση πάτα το play!

Get Social

Viber (PUMA Greece): https://chats.viber.com/pumagreece/el

Facebook (PUMA Sportswind): https://www.facebook.com/PUMA-Sportswind-1269402409773047/

Instagram (sportswind_gr): https://www.instagram.com/sportswind_gr/

YOGA with FRANKIE