Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες;

Κάθε ερώτημα έχει απάντηση, ξεκινάω με αυτήν την διαπίστωση καθώς σήμερα αγαπητή φίλη, έχω την απάντηση σε ένα ερώτημα που σε έχει προβληματίσει , έχει ταλανίσει το μυαλό σου και σε έχει αφήσει άγρυπνη βράδια.

Τέλος το μαρτύριο, σου έχω την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, ποια γυναικεία ρούχα αρέσουν στους άντρες;  Και συγκεκριμένα ποιο  είναι  εκείνο το ρούχο που θα ήθελαν να φοράς πρωί, μεσημέρι, βράδυ  χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι άντρες μίλησαν και αποφάσισαν, με ένα στόμα με μια φωνή, το σορτσάκι, ναι αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα του ισχυρού φύλου.

Μπορεί στο θέμα «γυναικείο στυλ» οι άντρες να μην παίρνουν και άριστα άλλα αυτή τη φορά το πέτυχαν. Το σορτσάκι είναι ένα από τα πιο hot trend και για αυτό το καλοκαίρι.

21910077_1908594169358142_2205390566043156480_n

Είναι άνετο, δίνει ένα πιο κοριτσίστικο αέρα στην εμφάνιση σου και μιας και το αναφέραμε θα αρέσει και στο έτερον ήμισυ.

Για τον  κάθε σωματότυπο υπάρχει και το κατάλληλο σορτσάκι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αρκεί να κάνεις την ιδανική επιλογή για το δικό σου, σώμα!

Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από τα κορίτσια του φετινού Survivor, που ενθουσιάζουν το κοινό [ειδικά το αντρικό], με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.  Η καθεμία έχει επιλέξει το ιδανικό σορτσάκι για το δικό της ξεχωριστό σωματότυπο, αναδεικνύοντας  τον καλύτερο εαυτό της!

ksenia 31
Επειδή, όλες αξίζουμε να φαινόμαστε και να νιώθουμε  όμορφες  η Under Armour  μέσα από μια τεράστια γκάμα σου προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεσαι για να νιώθεις gorgeous είτε πας γυμναστήριο, είτε παραλία ή απλά κάνεις μια βόλτα μαζί του.

2

Check It Out !

 

YOGA with FRANKIE