Αστρολογικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου

Αστρολογικές προβλέψεις για το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου.

Κριός
Για δες ποιος ακτινοβολεί φωτεινότερα και από δρόμο στη Σεούλ! Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος πλέει στον Λέοντα και στον παθιασμένο εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας, ενεργοποιώντας την άγρια πλευρά σας. Βγείτε από το κουκούλι σας και αφήστε το εορταστικό, καλοκαιρινό πνεύμα να ξυπνήσει. Ρομαντικά, αυτό μπορεί να είναι το κορυφαίο σημείο μέσα στη χρονιά σας. Πηγαίνετε στο κομμωτήριο για μια μαγική αλλαγή, στη συνέχεια βγείτε και παίξτε. Η φήμη μπορεί να σας ακολουθεί, οπότε κατευθύνετε το προβολέα στα σχέδια και τα έργα που θέλετε να δει ο κόσμος.

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο Λέοντα – η πρώτη ενός διαδοχικού ζευγαριού – ανεβάζει αυτή την ενέργεια ακόμη περισσότερο. Ανοίξτε την καρδιά σας: ο Έρωτας μπορεί να ρίξει ένα ειδικό βέλος από τη «νέα συλλογή αγάπης» του στο πλευρό σας. Είστε ήδη σε σχέση; Επανεκκινήστε τη σχέση σας με ένα κοινό δημιουργικό έργο, όπως την έναρξη μιας μπάντας μαζί ή την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ. Είστε έτοιμοι για αναμόρφωση στυλ; Σκεφτείτε τον μαξιμαλισμό!

Ταύρος
Κρεμάστε την αιώρα και φτιάξτε παγωμένο τσάι. Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, δίνοντας στον επόμενο μήνα μια ζεστή και άνετη αύρα. Και την Κυριακή θα υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η πρώτη ενός διαδοχικού ζευγαριού. (Η δεύτερη είναι μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!) Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο και επανασυνδεθείτε με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας – εκείνους που βρέθηκαν στην άκρη κατά τη διάρκεια της αποστολής σας ως κοινωνική πεταλούδα του προηγούμενου μήνα. Επισκεφθείτε την οικογένεια, βάψτε το διαμέρισμά σας.

Ώρα για νέες περιπέτειες; Η Νέα Σελήνη επιταχύνει την αναζήτησή σας. Ψάξτε για σπίτια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Λέων είναι το ζώδιο της γιορτής, έτσι όταν δεν χουζουρεύετε με το μπικίνι ή στο σορτς σας, το σπίτι σας θα είναι ένα ζωηρό κέντρο κοινωνικής δραστηριότητας. Αναζωογονήστε τους γαστρονομικούς μύες σας και προετοιμάστε μια γιορτή για τους φίλους σας ή απολαύστε το καλύτερο και των δύο κόσμων με ένα μπάρμπεκιου στην παραλία!

Δίδυμοι
Πετάξτε, πετάξτε, κοινωνικές πεταλούδες. Ο ακτινοβόλος Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τη φλύαρη φύση σας. Και την Κυριακή υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η πρώτη ενός ζευγαριού, η οποία θα το κάνει αδύνατον να κρυφτείτε σε οποιοδήποτε κουκούλι. Οι άνθρωποι, παρά τα ελαττώματά τους, θα είναι το πάθος σας για άλλη μια φορά. Μιλήστε με τους ξένους, Δίδυμοι. Οι συνέργιες μπορούν να πυροδοτηθούν οπουδήποτε τώρα, από την πλατφόρμα του μετρό έως την πίστα. Ένας ή δύο από αυτούς μπορεί να μετατραπούν σε επίσημες συνεργασίες που γράφουν «δυναμικό δίδυμο».

Και πού να βρείτε τη διασκέδαση; Οι καλύτερες επιλογές μπορεί να κάθονται, κυριολεκτικά, ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα τοπικό που να σας τραβήξει, κάντε ένα οδικό ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Τα συγγενικά πνεύματα μπορεί να διαμένουν λίγα μίλια μακριά, πράγμα που προκαλεί το ερώτημα: έχει έρθει η ώρα να μετακομίσετε σε ένα νέο τμήμα της πόλης; Εάν ψάχνετε για πολιτιστική διέγερση, ίσως να είναι η ώρα για μια μετακίνηση.

Καρκίνος
Ένα τελευταίο cupcake, Καρκίνοι, και μετά (κλαψ) ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε την εποχή των γενεθλίων σας. Το Σάββατο ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας, και ξεκινά τη σεζόν του Λέοντα μέχρι τις 22 Αυγούστου. Μετά από έναν εορταστικό μήνα, τα πρακτικά θέματα καλούν το όνομά σας. Αν το έχετε παρακάνει, σφίξτε τη ζώνη σας και επιστρέψτε στον προϋπολογισμό. Ακόμη και αν έχετε κάποιο διαθέσιμο εισόδημα για να παίξετε, ποιος λέει ότι πρέπει να το πετάξετε όλο, όπως τώρα;

Με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα (την πρώτη ενός ζευγαριού), βάλτε το στην άκρη για μια μεγαλύτερη αγορά, όπως μια τσάντα πολυτελείας ή τις πρώτες διακοπές του 2018 στην παραλία. Παρόλο που ακόμα είστε σε λειτουργία καλοκαιρινών διακοπών, αυτός θα είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας. Προσπαθήστε να βρεθείτε μερικές ακόμα ημέρες στην πισίνα και να δουλέψετε από εκεί, Καρκίνοι. Στο κυνήγι για μια πιο αποδοτική απασχόληση; Φτιάξτε το βιογραφικό σας και κυκλοφορήστε το στο LinkedIn. Μπορεί να υπογράφετε νέα σύμβαση μέχρι την έκλειψη της 21ης Αυγούστου!

Λέων
Καυτοί, τρομεροί και φανταχτεροί – είστε πίσω στο στοιχείο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες. Από το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα βρυχάται στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Βυθιστείτε σε ένα έργο που σας παθιάζει και αναπτύξτε το ανεξάρτητα, χωρίς εξωτερική ανατροφοδότηση. Ο καθαρός, αναλλοίωτος Λέων είναι το βασικό συστατικό για όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις τώρα. Την Κυριακή θα γιορτάσετε το πρώτο μέρος της αστρολογικής σας Πρωτοχρονιάς, καθώς η πρώτη από τις δύο Νέες Σελήνες στον Λέοντα ενεργοποιούν τον ουρανό.

Αυτή είναι είτε η ημέρα της μεγάλης αποκάλυψης είτε η πρόβα δείπνου για το μεγάλο ντεμπούτο σας, το οποίο θα μπορούσε να φτάσει με τη δεύτερη Σελήνη στον Λέοντα (μια ηλιακή έκλειψη) στις 21 Αυγούστου. Βασικά, Λέοντες, οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι η στιγμή σας. Μην την σπαταλήσετε για να κάνετε θυσίες για τους άλλους ή να κρύβετε το φως σας κάτω από μια ομπρέλα στην παραλία. Ο κοσμικός προβολέας φωτίζει τα δώρα και τα ταλέντα σας. Απελευθερωθείτε σε μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ, και ζητήστε από όλους τους σημαντικούς φίλους σας να ξεκινήσουν να μιλάνε εκ μέρους σας.

Παρθένος
Αυτή η ομπρέλα στην παραλία σας καλεί, Παρθένοι, και το ελαφρύ μυθιστόρημα επίσης (δεν θα το πούμε πουθενά). Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος γλιστράει στον Λέοντα, και στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος και της αναζωογόνησης. Καθώς μετράτε ανάποδα μέχρι τη σεζόν των Παρθένων στις 22 Αυγούστου, καθαρίστε το κατάστρωμα από όλα τα πράγματα που δεν θέλετε να σύρετε μαζί σας στο επόμενο έτος της ζωής σας. Αλλά πρώτα, επαναφορτιστείτε. Αυτή είναι η πιο χαλαρή ώρα του ετήσιου ηλιακού σας κύκλου. Μπορεί να είναι δύσκολο να σηκώσετε κάτι από το έδαφος – ειδικά εάν μεταφέρετε αποσκευές μαζί σας (κυριολεκτικά ή συναισθηματικά). Οι λέξεις κλειδιά για εσάς είναι τώρα: χαλάρωση, ξεκαθάρισμα και αποτοξίνωση ανάμεσα σε ύπνους, μασάζ και λουτρά, φυσικά.

Την Κυριακή θα έχουμε μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, την πρώτη από ένα ζευγάρι (η δεύτερη είναι μια ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου). Αυτές οι σεληνιακές ακτίνες σας καθοδηγούν προς “σέρπα”, όπως θεραπευτές, σαμάνους ή ολιστικούς θεραπευτές που μπορεί να σας υποστηρίξουν, στο να κάνετε μια μετάβαση από τον παλιό σας κόσμο στον νέο και βελτιωμένο. Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης τριάντα ημερών μπορεί να αναγεννήσει το σώμα σας. Τα γλυκά και τα κοκτέιλ είναι φοβερά, αλλά σκεφτείτε πόσο ωραία θα νιώθετε αν δεν ξυπνούσατε με χανγκόβερ καθημερινά!

Ζυγός
Γιατί να αρκεστείτε στον Πολίτη της Γης, όταν θα μπορούσατε να γίνετε Πρεσβευτής του Γαλαξία; Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον καυτό Λέοντα και στον απόκοσμο ενδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Η επιθυμία σας για υπερβατικές εμπειρίες θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα απίστευτο ταξίδι καθώς τελειώνει το καλοκαίρι. Οι κύκλοι διαλογισμού MountShasta, οι σαμανικές θεραπείες στη ζούγκλα, πώληση χειροποίητων κοσμημάτων σε ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ; Γιατί όχι, Ζυγοί; Εάν όλα αυτά είναι λίγο υπερβολικά για εσάς, πάρτε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας, αγκαλιάζοντας το εσωτερικό σας φυτό.

Αυτός ο ηλιακός κύκλος είναι εξαιρετικός για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και εφαρμογών σε απευθείας σύνδεση ή για εκμάθηση κώδικα σε μια νέα γλώσσα. Και η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα – η πρώτη ενός ζευγαριού – θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη φυλή σας, είτε online είτε σε πραγματικό χρόνο (ή και τα δύο). Είναι επίσης αποδεκτό αν αισθάνεστε λίγο σαν εξωγήινοι, όταν είστε με άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσετε τη μοναδική σας αύρα. Μόλις το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι ταιριάζετε παντού.

Σκορπιός
Ξεκινήσατε από τον πάτο, και τώρα είστε εδώ! Θα νιώσετε τη γλυκύτητα της επιτυχίας ξεκινώντας από το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος θα ταξιδέψει στον Λέοντα και στη ζώνη του κύρους σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ενώ οι άλλοι φεύγουν για το χωριό ή για τη νότια Γαλλία, μπορεί να απολαύσετε κρυφά την ηρεμία του άδειου γραφείου – και την ευκαιρία να κερδίσετε το προβάδισμα. Αλλά μην θυσιάσετε τον παραθερισμό!

Με τον πολυτελή Λέοντα να κυβερνά τον Οίκο της σταδιοδρομίας σας, μπορείτε επίσης να αναμίξετε την εργασία και το παιχνίδι. Πάρτε τον φορητό υπολογιστή σας μαζί σε μια πτήση στο εξωτερικό ή στο καφέ της παραλίας και κάντε τις κινήσεις σας πολύ μακριά από το γραφείο. Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο Λέοντα, η πρώτη από ένα ζευγάρι, θα μπορούσε να φέρει μια αναγνωρισμένη επαγγελματική ευκαιρία ή την ευκαιρία να διεισδύσετε στον ελίτ κύκλο. Με την έκλειψη στις 21 Αυγούστου, αυτοί που επηρεάζουν τα πράγματα μπορεί να είναι οι νέοι σας BFF. Κάντε τα μαγικά σας!

Τοξότης
Ονειρεύεστε φρέσκες ψητές μπαγκέτες, ονόματα που αρχίζουν με Jean και εκδρομές σε αρχαίους ναούς; Μην σταματάτε! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος ακτινοβολεί στον Λέοντα, και στον νομαδικό ένατο Οίκο σας – τον Οίκο που συνδέεται φυσικά με το ζώδιό σας. Αυτή η αστρολογική εποχή σας βάζει πάντα στο αισιόδοξο, ευρύτατο στοιχείο σας. Και την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη από ένα διαδοχικό ζευγάρι στον Λέοντα, θα ενεργοποιήσει περαιτέρω τις περιπλανήσεις σας.

Αλλάξτε σε ευρυγώνιο φακό και αρχίστε να ονειρεύεστε την επόμενη τολμηρή κίνηση σας. (Και φτιάξτε έναν πίνακα με το όραμά σας, για να χρησιμεύσει ως μια καθημερινή υπενθύμιση.) Μέχρι τις 22 Αυγούστου ίσως να έχετε περιηγηθεί σε μια νέα ήπειρο, να ξεκινήσετε ένα γύρο χρηματοδότησης για μια start-up ή να έχετε εγγραφεί σε πανεπιστημιακά μαθήματα για το φθινόπωρο. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε τώρα, είναι ότι πραγματικά ο ουρανός είναι το όριο.

Αιγόκερως
Τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή και κάτω από την επιφάνεια; Το ενδιαφέρον σας για την κρυμμένη διάσταση της ζωής αυξάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, έτσι βουτήξτε μέσα. Το Σάββατο, ο Ήλιος γλιστράει στον Λέοντα και στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας για έναν μήνα. Στη συνέχεια, την Κυριακή, η πρώτη Νέα Σελήνη στον Λέοντα από ένα ζευγάρι θα γαλβανίσει τον ουρανό. Υπάρχουν προφανώς περισσότερα σε εσάς από ένα σώμα, έναν τίτλο εργασίας και υλικά αγαθά – και ως οι μυθικοί «αιγόκεροι» του ζωδιακού, πρέπει να κρατήσετε μια οπλή τόσο στον υλικό κόσμο όσο και στο μυστηριακό επίπεδο.

Εξερευνήστε βιβλία, καθηγητές και εργαστήρια που ασχολούνται με πνευματικά θέματα. Το Τάντρα μπορεί να είναι στη λίστα, καθώς ο Ήλιος και το νέο σεληνόφως ανάβουν σεξουαλικές φωτιές. Μια έλξη μπορεί να μετατραπεί σε μια μυστική καλοκαιρινή σχέση (τόσο καυτή!). Οι Αιγόκεροι που είναι σε σχέση, θα απολαύσουν περισσότερους πειραματισμούς στο υπνοδωμάτιο ως ένα μέσο εμβάθυνσης του δεσμού σας.

Υδροχόος
Είναι γεγονός, Υδροχόοι: οι σχέσεις είναι καθρέφτες. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, από το Σάββατο μέχρι τις 22 Αυγούστου, θα δείτε τον πιο πιστό σας εαυτό να αντανακλάται στην παρέα σας. Την Κυριακή είναι η πρώτη Νέα Σελήνη από τις δύο που θα συμβούν στον Λέοντα (η δεύτερη είναι μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!). Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επικεντρωθείτε στις πιο στενές σχέσεις σας και γυρίστε το ραντάρ σας σε μια στρατηγική συμμαχία ή δύο.

Παρόλο που προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα εύκαμπτα, η επιθυμία σας για αποκλειστικότητα θα αυξηθεί. Αν βρήκατε κάποιον που σας επιτρέπει να είστε ο ατομιστικός σας εαυτός – και σας διεγείρει τρομερά – έχετε μια καλή συνταγή για τον ρομαντισμό που διαρκεί. Μερικοί Υδροχόοι μπορεί να αρραβωνιαστούν, να ξεκινήσουν μια επιχείρηση με τον/την σύντροφό τους ή να κάνουν σχέδια για μετακόμιση για τη ζωή που θα μοιραστείτε. Μόνοι; Κρατήστε τις συσκευές παρακολούθησης σας συντονισμένες για ένα ελκυστικό αντίθετο και το Tinder ανοιχτό!

 Ιχθύες
Πάρα πολλή ζέστη για Crossfit; Το καταλαβαίνουμε. Αλλά τι λέτε για κολύμπι σε μια εξωτερική πισίνα ή για πόλο; Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος μεταβαίνει στον Λέοντα και στη ζώνη της ευεξίας σας για έναν μήνα, ακολουθούμενος από μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή – η πρώτη από ένα διαδοχικό ζευγάρι (η δεύτερη θα είναι μια ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!). Τον επόμενο μήνα ετοιμαστείτε να ιδρώσετε, να φέρετε το σώμα σας και τη ζωή σας σε φόρμα. Το γεμάτο σας πρόγραμμα είναι μια δικαιολογία για να τρώτε πρόχειρο φαγητό και να πέφτετε στον καναπέ; Συνδυάστε τον απαιτητικό τρόπο ζωής σας με σωματική δραστηριότητα (μπορείτε να πάτε με ποδήλατο ή να περπατήσετε σε μερικά από αυτά τα θελήματα, έτσι;). Ή να κάνετε τις προπονήσεις σας στο δρόμο με εφαρμογές γυμναστικής που μπορείτε να κατεβάσετε.

Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος τώρα, αλλά η άσκηση θα βάλει μπρος τη μηχανή της ευημερίας. Ανεβάστε τα μανίκια σας και κάντε το! Η Νέα Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να εξορκίσετε τους δαίμονες του άγχους, απλοποιώντας και δημιουργώντας έξυπνες διαδικασίες για την καθημερινή εργασία σας. Εάν οι εφαρμογές προγραμματισμού και τα κόλπα εξακολουθούν να μην βοηθούν, είναι πιθανότατα ώρα να προσλάβετε έναν βοηθό!

YOGA with FRANKIE