Η μουσική που απογειώνει το κάθε ζώδιο

Μουσική! Αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων από την αρχαιότητα και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους έκφρασης του είδους μας. Ποια είναι, όμως, η μουσική που ταιριάζει σε κάθε ζώδιοκαι ποιοι είναι οι ήχοι που μας ηρεμούν και «απογειώνουν» τη διάθεσή μας;

Ας δούμε, αναλυτικά τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο και πώς επιλέγει να το κάνει!

Οι Κριοί θέλουν την ένταση στο «τέρμα»!

Ο Κριός ζει μέσα στον ρυθμό και προτιμά τη μουσική που τον «ανεβάζει»! Η ποπ, η τζαζ και η ροκ μπορούν αναμφίβολα να του φτιάξουν τη διάθεση. Ωστόσο, πολλοί Κριοί έχουν αδυναμία και στην κλασική μουσική. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο θέλει να ακούει τη μουσική του με την ένταση στο «τέρμα», όποτε αν έχετε στο σπίτι σας έναν Κριό, τότε ίσως θα πρέπει να του κάνετε δώρο ένα ζευγάρι καλά ακουστικά.

Οι Ταύροι χρειάζονται ατμόσφαιρα!

Οι Ταύροι θέλουν να διασκεδάζουν, ακούγοντας «κεφάτα», ποπ και R&B κομμάτια. Όσον αφορά στη χαλάρωσή τους, προτιμούν μια ατμοσφαιρική βραδιά στο σπίτι κάτω από τους ήχους των Blues. Γι’ αυτό και πολλές φορές θα τους δείτε να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική σε ηχεία με ενσωματωμένο φωτισμό.

Αφήστε τους Διδύμους να χορέψουν

Οι Δίδυμοι αγαπούν τη χορευτική μουσική! Ο χορός, τους κάνει καλό και τους φτιάχνει τη διάθεση, ωστόσο, η συνήθειά τους να ακούν δυνατά μουσική μπορεί να γίνει σε κάποιες περιπτώσεις ελαφρώς ενοχλητική.

Κλασικά κομμάτια για τους ευαίσθητους Καρκίνους

Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και ευφάνταστοι, οι Καρκίνοι αγαπούν τα παλιά και κλασικά μουσικά κομμάτια. Τους αρέσει, μάλιστα, να ακούν τραγούδια που τους ταξιδεύουν στο παρελθόν τους, οπότε μην απορήσετε αν τους δείτε να ακούν απορροφημένοι μουσική και να βουρκώνουν ή να χαμογελούν γλυκά. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εκείνους!

Ναι, τα Λιοντάρια είναι πάντα έτοιμα για πάρτι!

Έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή γι’ αυτό συχνά θα δείτε τα Λιονταράκια να τραγουδούν δυνατά τα αγαπημένα τους τραγούδια σε κάποιο καραόκε πάρτι ή να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής που προτιμούν.

Οι Παρθένοι χρειάζονται μουσική για χαλάρωση

Οργανωτικοί και ιδιαίτερα αναλυτικοί, οι Παρθένοι έχουν ανάγκη από μουσική που τους ηρεμεί. Αν έχετε Παρθένους στη ζωή σας, προτείνετέ τους να ακούσουν Αναγεννησιακή μουσική για να χαλαρώσουν και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους!

Οι Ζυγοί θέλουν να ακούν παντού τα πιο ερωτικά τραγούδια

Κυβερνήτης του Ζυγού είναι ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη. Το γεγονός αυτό ίσως εξηγεί την προτίμησή τους στη ρομαντική μουσική. Ναι, οι Ζυγοί είναι εκείνοι οι τύποι που μένουν μέχρι το πρωί στην παραλία, ακούγοντας τα πιο ερωτικά κομμάτια από το φορητό ηχείο τους.

Οι Σκορπιοί ψάχνουν για τη μουσική που θα τους «αγγίξει»

Το πάθος χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς οι οποίοι προτιμούν να ακούν μουσική που τους «γεννά» βαθιά συναισθήματα. Τζαζ, R&B, techno, electro, ροκ: Οι Σκορπιοί ακούν με ευχαρίστηση πολλά είδη μουσικής, αρκεί να τους «αγγίζουν».

Έθνικ μουσική… για τους Τοξότες!

Οι Τοξότες είναι τύποι που λατρεύουν τα ταξίδια και την περιπέτεια γι’ αυτό και τους αρέσει να ακούν μουσική απ’ όλον τον κόσμο. Ετοιμάστε για εκείνους μια λίστα με κομμάτια από διάφορες χώρες! Θα ενθουσιαστούν!

Οι Αιγόκεροι έχουν τα… «κολλήματά» τους

Οι Αιγόκεροι προτιμούν την παραδοσιακή μουσική και θέλουν να ακούν ξανά και ξανά τους ήχους με τους οποίους μεγάλωσαν.


Υδροχόοι, οι εναλλακτικοί!

Οι Υδροχόοι είναι επαναστατικά πνεύματα γι’ αυτό και πολλές φορές θέλουν να ξεχωρίζουν, ακούγοντας εναλλακτικά είδη μουσικής.

Τα ψαράκια θέλουν μουσική που τα «ταξιδεύει»

Τέλος, όσον αφορά στους Ιχθύες, αξίζει να σημειώσουμε πως προτιμούν συνήθως τα χορευτικά κομμάτια καθώς και ότι η μουσική είναι για εκείνους ένας τρόπος «διαφυγής» από την πραγματικότητα.
Να θυμάστε ότι η μουσική κάνει καλό!

Πηγή: astrology.gr

YOGA with FRANKIE