Προβλέψεις ζωδίων για όλη την εβδομάδα

Κριός
Αν θέλετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ατυχείς συγκυρίες, κρατήστε χαμηλούς τόνους στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να γίνεστε σαφείς προς τους γύρω σας. Όμως μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα σας χαμογελάσει και πάλι η επικοινωνιακή τύχη, ειδικά αν απευθύνεστε στο μυαλό των ανθρώπων και όχι στην καρδιά τους.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά, η σκέψη σας θα είναι λίγο αποσυντονισμένη και θα θέλει να ταξιδέψει. Ενδώστε σε αυτή την ανάγκη, γιατί η εποχή είναι κατάλληλη για να μάθετε πράγματα μέσω της πνευματικής άσκησης. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό για εσάς να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε, μήπως παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σας. Επίσης φροντίστε να κοιτάτε μπροστά σας πριν κάνετε άλματα…

Ταύρος
Ιδιαίτερα εξωστρεφείς και αισιόδοξους θα σας βρει η αρχή αυτής της εβδομάδας, κάτι που θα προσέξουν αρκετοί στο περιβάλλον σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας εκπλήξουν οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για δημιουργικές ιδέες και σχέδια – χωρίς να αποκλείεται και κάποια ρομαντική χροιά τους! Μέχρι και την Πέμπτη θα καταφέρετε να έχετε οργανώσει όλες τις εκκρεμότητες στα θέματά σας.

Γύρω στην Παρασκευή αρχίστε να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και επιδείξτε προσοχή, γιατί ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα σε μια συνεργασία. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να είστε επικριτικοί. Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να στήσετε την απαραίτητη συνολική εικόνα των καταστάσεων και να εστιάσετε στους πραγματικούς σας στόχους.

Δίδυμοι
Νιώθετε απίστευτα φιλόδοξοι με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Η δύναμη της θέλησής σας και η θετικότητά σας, θα γίνουν οδηγοί αυτή την ιδανική εποχή για να κάνετε συμβιβασμούς και να βάλετε σημαντικές υπογραφές. Να ξέρετε ωστόσο ότι οι συνεργασίες σας δεν θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές, αν δεν φανείτε δεκτικοί με τις ιδέες των άλλων.

Όσο προχωρά προς το τέλος της η εβδομάδα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Αν έχετε αμφιβολίες για κάτι, αξιοποιήστε την πλούσια φαντασία σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά αίσιο για εσάς, αν κινηθείτε με γνώμονα την ανιδιοτέλειά σας.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει με μια μικρή ανατροπή για εσάς. Αν και συνήθως δεν δυσκολεύεστε να βρίσκετε λύσεις στα οικονομικά σας θέματα, θα προκύψουν κάποιες ιδιαίτερες συγκυρίες που θα σας κάνουν να μετράτε κάθε κέρμα. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας παραμείνετε δημιουργικοί, γιατί έτσι θα ανακαλύψετε μια εντελώς καινούργια ομάδα ανθρώπων. Μέσα από αυτήν θα εντοπίσετε ένα νέο πακέτο ιδεών για εσάς!

Από την Παρασκευή και μετά θα δυσκολεύεστε λίγο να επικεντρώσετε τις σκέψεις σας, αν και θα βρείτε τρόπο να απολαύσετε αυτό τον παροδικό αποσυντονισμό. Το Σαββατοκύριακο θα ξεχειλίζετε από ενέργεια, γι’ αυτό να αναμένετε ότι η διασκέδαση και το ρομάντζο θα μοιραστούν σε ίσες ποσότητες…

Λέων
Σπάστε τα παλιά σας όρια με την έναρξη της νέας εβδομάδας! Αν και είναι πιθανό να νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι, προσπαθήστε να ξεπεράσετε τη μίζερη οπτική και αγκαλιάστε τη νέα εσωτερική αισιοδοξία σας. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, το σύμπαν σας καλεί να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Η εποχή είναι ιδανική για ρομαντικές και πνευματικές επαναστάσεις!

Από την Παρασκευή και μετά ενδέχεται να διαταραχθεί λίγο η ρουτίνα σας, καθώς κάποια πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Αν παραμείνετε ελαστικοί, αυτή η συγκυρία δεν θα είναι αρνητική. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

Ζυγός
Η νέα εβδομάδα θα αρχίζει με εσάς να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε – και να το διεκδικείτε. Μάλιστα τώρα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προοδεύσετε τους στόχους σας, ίσως κάνοντας και λίγη επίδειξη στην πορεία καθώς οι άλλοι θα θαυμάζουν τα επιτεύγματά σας! Προσέξτε μόνο να κατευνάσετε κάπως τον εγωισμό σας όσο θα κυλούν οι μέρες, γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα αναζητήσουν αφορμές να συγκρουστούν μαζί σας.

Γύρω στην Παρασκευή και μετά το σύμπαν σας συμβουλεύει να μην βιάζεστε και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικά για οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, από τις οποίες καλείστε να μάθετε νέα πράγματα αλλά και να το διασκεδάσετε.

Σκορπιός
Κάπως ιδιόρρυθμα θα μπει η νέα εβδομάδα για εσάς. Αρχικά θα νιώσετε μπερδεμένοι από την τροπή που θα πάρουν κάποια γεγονότα, γι’ αυτό δεν πρέπει να αντισταθείτε στη ροή τους. Αφήστε τα να ξεδιπλωθούν και υιοθετήστε στη συνέχεια ό,τι είναι απαραίτητο. Όσο θα περνούν οι μέρες θα δείτε ότι εσείς θα γίνεστε εμπνευστές πολλών ατόμων. Η αυτοπεποίθηση και τα ταλέντα σας θα αναδυθούν και πάλι – και θα είναι πολλοί αυτοί που θα εντυπωσιαστούν από το πνεύμα σας.

Γύρω στην Πέμπτη θα χρειαστεί να κάνετε λίγα βήματα πίσω και να επαναξιολογήσετε κάποια θέματα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Για όλα υπάρχει κατάλληλη στιγμή, ακόμη και για τον εγωκεντρισμό. Το Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία που θα προκύψει να αναδείξετε τον μποέμ εαυτό σας.

Τοξότης
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και προσγειωμένοι. Τώρα θα νιώσετε να αρχίσει να αποδίδει η υπομονή που έχετε επιδείξει τον τελευταίο καιρό αλλά και το ανοικτό πνεύμα, στην αντιμετώπιση των περισσοτέρων θεμάτων σας. Γύρω στην Τετάρτη ωστόσο, φροντίστε να είστε πιο ελαστικοί, για να μην δώσετε την ικανοποίηση της επιτυχίας σε κάποια άτομα που σας υπονομεύουν – εκτός αν θέλετε όντως να υπάρξουν αυτές οι συγκρούσεις…

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να μοιραστείτε τους στόχους σας με άτομα του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος που έχετε ίδιες απόψεις. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας μια βόλτα στην «αγορά» για να δείτε τι καινούργιο κινείται.

Αιγόκερως
Θέλετε να ηγηθείτε κάποιας πορείας ή πρέπει να ενταχθείτε σε μια ομάδα που έχει ανάγκη από αρχηγό; Το σίγουρο είναι ότι η έναρξη αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα διοικητικά σας ταλέντα. Θα νιώσετε να ξεχειλίζετε από νέες ιδέες, ακόμη κι αν είναι προϊόν ονειροπολήσεων – που επίσης είναι πολύ παραγωγικές ενίοτε!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι καλό να συζητήσετε τις σκέψεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, προκειμένου να ξεχωρίσετε τις εντελώς παράλογες με εκείνες που έχουν κάποια δόση ρεαλισμού. Μετά μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια ανανέωσης. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να κληθείτε να εντοπίσετε τις κρυμμένες λύσεις, σε κάποιους αρκετά δύσκολους γρίφους…

Υδροχόος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει σε μια περίεργη διάθεση για την ιδιοσυγκρασία σας, καθώς ίσως να δυσκολευτείτε κάπως να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να δουλέψετε λίγο πιο εντατικά, για να μειώσετε τη σύγχυση και να βάλετε μια τάξη στο πρόγραμμα – τόσο το δικό σας όσο και των άλλων. Γύρω στην Τετάρτη θα σας κατακλύσουν κάποιες εξαιρετικές ιδέες! Απολαύστε τους πνευματικούς διαλόγους με άτομα του φιλικού σας κύκλου, χωρίς όμως να υποχωρήσετε στην έκφραση των απόψεών σας.

Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε την αίσθηση ότι το μυαλό σας αιωρείται στα σύννεφα. Μην εκπλαγείτε αν κάπου εκεί εντοπίσετε και την ανανεωμένη δημιουργικότητά σας! Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό να αναζητήσετε αλλά και να ακολουθήσετε, τις συμβουλές που θα σας δώσουν φίλοι που εμπιστεύεστε.

YOGA with FRANKIE