Τα ζώδια της εβδομάδας

Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα μπορέσει να φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σου αγαπητέ Κριέ. Η περιέργεια σου θα είναι υψηλή και έτσι αναμένετε να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θα δεις μετά ότι πολλά πράγματα θα είναι καλύτερα.

Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον ταίρι σου για να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.

Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλεις χωρίς κανένα εμπόδιο. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου φέρουν καλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από τις φιλοδοξίες σου και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις για να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Ταύρε. Ο προγραμματισμός που θα έχεις θα είναι ουσιαστικός και θα μπορέσεις να καταφέρεις τόσα που θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.

Στην σχέση σου έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου και αυτή την περίοδο θα μπεις πάλι σε ένα κύκλο συζητήσεων. Φρόντισε με πολύ χαμηλούς τόνους να πεις αυτά που θέλεις ώστε να βρεις την χρυσή τομή που θα δώσει χαρά σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και πολύ σύντομα με την εύνοια της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου θα γνωρίσεις και το ταίρι που θα σε κάνει να χαρείς.

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά όλα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες όπως και αλλαγές που μπορεί να θέλεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητικό σημείο και ακόμη προβληματίζεσαι. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη.

Δίδυμος

Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από μια αλλαγή του ρυθμού και του περιεχομένου αγαπητέ Δίδυμε. Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στο ζώδιο σου θα βλέπεις πολλά γεγονότα να έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Οι ασχολίες σου όπως πάντα θα είναι πάρα πολλές και φρόντισε πάλι να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου γιατί έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς.

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα τα πας αρκετά καλά αλλά πρέπει να αρχίζεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις και αισθάνεσαι. Κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και σε βεβαιώνω τώρα που είναι ο Ερμής στο ζώδιο σου ότι τα καλύτερα έρχονται.

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Προτάσεις που θα σου κάνουν μπορείς να τις δεις με σοβαρότητα γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και η ανασφάλεια που νιώθεις συνεχίζονται να υπάρχουν. Αυτή την περίοδο φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ άγχος και εντάσεις για τα διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αγαπητέ Καρκίνε. Η σύγκρουση για μερικά πράγματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι στον αέρα και αποφασίζεις να βάλεις το πόδι σου κάτω και να αντιπροσωπεύσεις όλα αυτά που θέλεις. Να ξέρεις ότι με ότι καταπιαστείς η επιτυχία είναι δική σου.

Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου. Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί φρόντισε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά και ότι σε απασχολεί θα δεις ότι θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά τώρα με την εύνοια του Άρη πολύ γρήγορα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν. Πρόσεξε πολύ καλά τι λες με τους συνεργάτες σου και πως κινείσαι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις θα τα κάνεις με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις θέματα με τον νόμο.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές αλλαγές σε θέματα που σε απασχολούν και θα δεις τις υποθέσεις να παίρνουν τον δρόμο που θέλεις εσύ αγαπητέ Λέοντα. Με την θετική προσέγγιση που έχεις σε διάφορα θέματα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις για κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν.

Από την αρχή της εβδομάδας με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα θέλεις να δώσεις τόσα στο ταίρι σου ώστε να νιώθει πολύ καλά μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αφήνεσαι. Κινήσου όπως ξέρεις εσύ και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης είναι σίγουρο ότι θα το βρεις.

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Παρθένε. Οι πλανήτες σε επηρεάζουν θετικά και θα γλυκάνουν την καθημερινότητα σου. Ο Ερμής από τους Διδύμους σου δίνει πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και τις καλύτερες επιρροές του ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα.

Με τις καλές επιρροές του Ερμή θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Η γοητεία σου και αυτή την περίοδο θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι ξημερώνουν πολύ καλύτερες μέρες.
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο αρκεί να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις για να μπορέσεις να τα τελειώσεις πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσεις. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα για αυτό τον λόγο πρέπει να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα.
Ζυγός
Από την αρχή της εβδομάδας η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι αγαπητέ Ζυγέ. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα έρθουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.
Στην σχέση σου υπάρχουν αρκετά προβλήματα που ακόμη δεν έχουν λυθεί. Προσπάθησε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα στο πως βλέπεις μερικά πράγματα και μετά μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις φρόντισε να περνάς τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και σου εγγυώμαι ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.
Στην σχέση σου υπάρχουν αρκετά προβλήματα που ακόμη δεν έχουν λυθεί. Προσπάθησε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα στο πως βλέπεις μερικά πράγματα και μετά μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολεί στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις φρόντισε να περνάς τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και σου εγγυώμαι ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.
Σκορπιός

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος αγαπητέ Σκορπιέ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί στο τέλος θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πολλές καταστάσεις που είναι στάσιμες θα πάρουν τον δρόμο τους. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο η γοητεία σου ο ρομαντισμός σου και η αίσθηση σου χιούμορ θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αν δεν αναφερθείς σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν και έχουν περάσει. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα γεμίσει την ψυχή σου με τις καλές επιρροές του Άρη θα μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν φρόντισε να τα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου περιττά έξοδα και αγορές γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Ο Ερμής από τους Διδύμους θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα αλλά και αποφασιστικότητα αγαπητέ Τοξότη ώστε να μπορέσεις να δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Συμβουλέψου δικά σου άτομα η συμβουλή τους θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.

Πρέπει αυτή την περίοδο να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή και τα θέλω τα δικά σου ώστε να περάσεις και εσύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώθεις καλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτε.

Στην δουλειά σου σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά στα μέσα της εβδομάδας από παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς να έχεις κάνει τίποτε και χωρίς να το καταλάβεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα και πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Αιγόκερως

Ο Άρης από τον Καρκίνο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να έχεις πολύ δυναμικότητα αγαπητέ Αιγόκερε και καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις και μερικές υποθέσεις που είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Βάλε προγραμματισμό και ξεκίνα να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου.

Η σχέση σου χρειάζεται κάποια νέα νότα ανανέωσης γιατί αυτή την περίοδο έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αρχίζεις και βαριέσαι. Αν νομίζεις ότι πρέπει να κρατήσεις το ταίρι που έχεις ξεκίνα και κάνε κινήσεις ώστε μερικά πράγματα να γίνουν πιο όμορφα. Αν μιλάς ακόμα με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου που θα σε γεμίσει κάτσε και σκέψου μήπως σε μερικές καταστάσεις μπορεί να φταις εσύ που με τον χαρακτήρα σου δεν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάσουν.

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αντιθέτως θα τα πας ακόμη καλύτερα από ότι πιστεύεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όπως και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που μπορεί να σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα αυτή την εβδομάδα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο αγαπητέ Υδροχόε. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί πολλά θέματα που ήταν στάσιμα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.

Αυτή την περίοδο θα μιλήσεις με το ταίρι σου και θα λύσεις ότι μπορεί να σε προβληματίζει. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί και ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου γιατί έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

Πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην δουλειά σου μέχρι τώρα να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις πάντα βέβαια με το χέρι το δικό σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις και ξεκίνα να υλοποιείς και τα σχέδια που έχεις γιατί θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα συνεχίζονται. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

Ιχθύς

Την εβδομάδα αυτή μπορείς να τα πας πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Ιχθύ. Ο Ερμής που είναι στους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να λύσεις και πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.

Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να περάσεις καλά στην σχέση σου αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου και κάποια τελευταία θέματα που μπορεί να σε κάνουν να έχεις αμφιβολίες. Κάνε τις προτάσεις στο ταίρι σου και θα περάσεις καλύτερα από ότι νομίζεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το ταίρι που θα σε κάνει να περνάς καλά μην το βάζεις κάτω πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι πολύ γρήγορα θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην δουλειά σου μέχρι τώρα να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις πάντα βέβαια με το χέρι το δικό σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις και ξεκίνα να υλοποιείς και τα σχέδια που έχεις γιατί θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα συνεχίζονται. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον.

 

YOGA with FRANKIE